In 2008 begon Flip Peeters als ploegbaas schrijnwerker plaatser bij Coraco en stond hij in voor de afwerking. Vandaag werkt Flip nog steeds bij Coraco en is hij doorgegroeid tot Projectleider en draagt hij de verantwoordelijkheid over verschillende projecten van begin tot einde.

Kwaliteit, innovatie en tevredenheid

Flip is het voorbeeld bij uitstek over de gang van zaken bij Coraco. Hij focust zich iedere dag op het tevreden stellen van klanten. Zowel high-end projecten als projecten op kleinere schaal, iedere klant wordt met evenveel zorg behandeld. “Coraco is een jong bedrijf dat streeft naar kwaliteit, innovatie en tevreden mensen en dan heb ik het over zowel onze klanten als het personeel.

Bij Coraco moeten werknemers geen jarenlange ervaring hebben. Wij hechten veel meer waarde aan werknemers die het Coraco - DNA in zich hebben: Leergierige en klantgerichte personen die de handen uit de mouwen durven steken.” aldus Flip.

“Coraco biedt het totaalpakket aan op het vlak van algemene schrijnwerkerij. Onze expertise gaat van gevelbekleding en gyproc werken tot het leggen van houten vloeren. Onlangs zijn we ook begonnen met het verzorgen van het interieur voor scholen, rusthuizen,... Niets is teveel om de dromen van onze klanten waar te maken.”, gaat hij verder.

Coraco - anno 2025

Als we Flip de vraag stellen waar hij Coraco ziet in 2025, voelen we meteen zijn enthousiasme. “Desondanks de huidige pandemie, heeft Coraco het op geen enkel moment rustiger aan moeten doen. Het tempo waarmee onze organisatie groeit, vind ik schitterend om te zien. Elke dag komen er nieuwe projecten binnen en het afwisselende takenpakket is een van de redenen waarom ik iedere keer met een glimlach naar mijn werk ga.”

Benieuwd naar openstaande functies bij Coraco? Neem dan zeker een kijkje bij vacatures.

Contactgegevens

e-mail: filip.peeters@coraco.be
tel: 0475/21.98.09