Een unieke blik achter de scherm bij de prefab-afdeling van moederbedrijf DCA (afdeling Predil), de Coraco toonzaal in opbouw en het Coraco atelier, dat is wat er op het programma stond. Omwille van hun functie zien heel wat collega's namelijk zelden een andere bedrijfssite, laat staan de productieafdelingen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen toch weet wat er waar gebeurt, boden we afgelopen zondag de kans om alvast 2 vestigingen uitgebreid te ontdekken.

Vanuit de verzamelplaats in Olen vertrok de groep met een bus naar Aarschot. Daar wachtten specialisten hen op voor een rondleiding in de toekomstige splinternieuwe toonzaal. Die is nog in volle opbouw, maar het resultaat wordt toch al goed duidelijk. Bij de rondgang kwam dan ook een uitleg over de toekomstplannen voor de ruimte en het belangrijke nut ervan voor de ontwikkeling van de activiteiten van Coraco. Daarna ging het naar het aanpalende atelier van de schrijnwerkers waar eveneens tekst en uitleg gegeven werd bij de verschillende machines.

Na de lunch in Aarschot verhuisde het gezelschap terug naar Olen. Daar stond nameljik nog een rondleiding bij Predil, onze prefab-afdeling, op het programma. De vele verschillende betonnen trappen, panelen, balken, ... spraken, net als de ingewikkelde wapeningskorven, bij heel wat bezoekers tot de verbeelding.

Afsluiten deden we met een gezellig lenteterras met o.a. kinderanimatie, hot-dogs en lekkere ijsjes.