Uw referentie in residentiële projecten.

Uw referentie in residentiële projecten.

Uw referentie in residentiële projecten.

Gert Henderickx
Sales Manager

Wij tonen u de eindeloze mogelijkheden.

Welkom. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek, en naar uw project. Van vrijblijvend advies tot afgewerkt product, wij dragen graag bij aan uw succes. Wat u ook ontwikkelt, van assistentiewoningen over studentenstudio’s tot prestigieuze penthouses, onze expertise is complementair met uw wensen, eisen en plannen. En onze toepassingen stemmen we perfect af op eender welke stijl, doelgroep of prijscategorie. Ons werk heeft vele gezichten, maar in onze toonzaal treft u enkel vertrouwde gezichten. Tot gauw!

Kom u informeren en laat u inspireren

 

B2B-partner

40 jaar expertise in projecten

Eigen ontwerp en productie

Toonzaal met 1.000 m2 beleving

Top in maatwerk

Budgetvriendelijk én persoonlijk

Meer dan hout...

De kwaliteit van onze binnendeuren is onovertroffen, maar ook voor vloeren, kasten, trappen en complete interieurs bent u aan het juiste adres. Op maat gemaakt en vlot geplaatst. Bovendien staan onze vakmensen net zo goed garant voor afbraak, afwerking en alles daartussen. Wij leveren kwaliteit binnen de kortst mogelijke termijn, van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur.

…en meer dan u verwacht.

Het sleutelwoord van ons succes? Samenwerking. Van analyse tot zorg-na-verkoop, elk project is een proces van talloze keuzes. Daarom ontvangen we u graag in onze toonzaal om u persoonlijk en professioneel te begeleiden. 

Warm onthaal, professioneel advies.

De bouwsector evolueert snel: innoveren maakt dan ook al jaren deel uit van de bedrijfscultuur bij Coraco. We geven onze toonzaal bijgevolg regelmatig een update. Zo kunnen we snel inspelen op de laatste trends, zowel voor interieurontwerp als productie. Die balans tussen creativiteit en technische kennis is cruciaal. Toonzaalverantwoordelijke Gert en zijn team ontvangen u met plezier voor deskundig advies.

Enkele realisaties:

Kom u informeren en inspireren.

Samen werken we eerst een ontwerp uit om uw project te visualiseren. Vooraleer we de detailtekeningen finaliseren, bespreekt u met onze experts in detail de juiste materiaalkeuze, inclusief natuursteen, stofferingen en los meubilair. Want een interieur van A tot Z begint bij u.

Een vast contact voor elke klant.

Ook buiten onze toonzaal kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Onze kwaliteit in service geldt altijd, en overal. Vragen over uw werf? Maak u geen zorgen: onze ervaren klantenbegeleider staat voor u klaar. Hij beheert uw dossier, waarvan u de status ook online kunt opvolgen, en organiseert bezoeken ter plaatse. Hij is dus echt uw hou(t)vast.

Hout is onze passie, innoveren ons vak.

1. Smets Deurenfabriek

Het verhaal van Coraco is al begonnen in 1980, toen nog in de schrijnwerkerij van Smets Deurenfabriek. Ook vandaag nog klopt het hart van ons bedrijf in ons atelier.

2. Meer dan deuren

Coraco heeft een unieke toonzaal: wij bieden u één adres voor de keuze van de afwerking van uw residentiële projecten. Van keukens tot deuren en dit in alle prijsklassen en stijlen. Dit biedt u en uw klant een groot aanbod in een aangename omgeving.

3. Wij blijven schaven

Door pure ambacht met moderne technieken te combineren werken we elk product en plan uit tot in de puntjes. Daarom investeren we ook voortdurend in nieuwe machines én in een splinternieuwe toonzaal. 

4. Klaar voor elke klant

Onze schrijnwerkers en plaatsers blijven continu schaven aan hun expertise, terwijl onze adviseurs nu aannemers en ontwikkelaars nog beter de talloze mogelijkheden kunnen tonen en toelichten. 

Leen Giebens

Interieurarchitecte

Zalig om vorm te geven aan een ontwerp, van idee naar 3D.

Luc Meeusen

Operationeel Manager Woonprojecten

Elke dag is anders, maar ook elke werf is anders.

Coraco op VTM

In onze toonzaal in Aarschot kregen we in april een filmploeg van VTM over de vloer. Ze draaiden een reportage voor Lifestyle & Wonen, een programma over de nieuwste trends op vlak van wonen & interieur. Dan zijn ze bij ons natuurlijk aan het juiste adres!

Collega's Luc en Gert deelden graag hun expertise op dit vlak.

 

Maak een afspraak.

Brandwerende deuren, parketvloeren, gevelbekleding, raamrestauratie, meubels op maat, inbouwkasten, totaalinrichting… Voor een woning, winkel of kantoor? Sorry, nu overdonderen wij u hier met vragen terwijl het andersom zou moeten zijn. Wij zijn immers hét aanspreekpunt voor topkwaliteit in hout. Klop dus gerust aan bij onze toonzaal!

Contacteer ons

Adres
Gaston Geenslaan 13
3200 Aarschot

Mail of bel ons op
toonzaal@coraco.be
016/56 20 21

Volg ons op LinkedIn
Bekijk de pagina

Ondernemingsnummer
BTW BE 0419.296.653

Openingsuren
Maandag: 13-17 uur
Dinsdag tot en met vrijdag: 10 tot 17 uur