Met een Master Interieurarchitectuur op zak, koos Leen toch nog voor een lerarenopleiding. Nadien bleek echter dat ze toch liever voor een job in de bouwsector ging. Eerst bij een keukenbedrijf, daarna op een calculatieafdeling. Haar fascinatie voor creatief maar vooral functioneel design was te groot om er niets mee te doen. Zelf creatief met ruimtes omgaan, dat was haar roeping. Die vervult ze nu bij Coraco.

Voeling met het atelier als speerpunt

In haar functie als calculator neemt Leen niet alleen budgetberekeningen op zich. Ze tekent zelf ook de ontwerpen en houdt daarbij het liefst rekening met functionaliteit. "Als iets niet werkt, heeft niemand er iets aan, al is het nog zo mooi," vertelt ze. "Het leukste daarbij is het directe contact dat ik bij Coraco kan hebben met het atelier. Ik kan ideeën meteen aftoetsen met de mensen die ze moeten uitvoeren. Op die manier is er een heel interessante samenwerking ontstaan. We leren namelijk constant van elkaar bij! Bovendien houden klanten er wel van om ook eens te kunnen komen kijken waar hun maatwerk, deuren, ... gemaakt worden en welke gepassioneerde mensen dat dan doen. Dat kan je bij een conceptbureau niet," gaat ze enthousiast verder.

"Ik kijk uit naar de toonzaal waar (potentiële) klanten kennis kunnen maken met onze hoge afwerkingsgraad. Daar zullen ze namelijk meteen ook onze hoge afwerkingsgraad met hun eigen ogen kunnen bekijken. Bijvoorbeeld voor het maatwerk met natuursteen kan dat behoorlijk indrukwekkend zijn!"

Contactgegevens

e-mail: Leen.Giebens@coraco.be
tel: 014 62 22 53

Wat kunnen we voor u doen?

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren voor uw B2B-project? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.