In 2020 startte Luc Meeusen op als Projectcöordinator Keukens in onze toonzaal in Aarschot. Hij is hét aanspreekpunt voor alles wat betreft keukens voor B2B-klanten. We stellen hem dan ook graag aan je voor.

Steeds op zoek naar vernieuwing

In zijn functie als projectcoördinator neemt Luc niet alleen de coördinatie van de keukens van A tot Z op zich. Ook is hij steeds aanwezig in de toonzaal om jou de nieuwste keukens te presenteren. “Van zodra de keukens zijn verkocht, neem ik de ontwerpen verder onder handen. De technische plannen worden verder bestudeerd en ik werk ze verder uit tot een volledig besteldossier. Het is dan ook van groot belang om duidelijk te communiceren naar de betrokken fabrikanten en leveranciers.” vertelt hij.

“Het uitdagende aan de job is dat elke werf verschillend is en dus ook elke projectkeuken. Uiteindelijk hebben we maar één doel: de koper tevreden stellen met hun tijdloze keuken,” gaat hij verder.

"We vinden het dan ook belangrijk dat we steeds op zoek gaan naar vernieuwing: de nieuwste keukensnufjes vind je dan ook zeker in ons aanbod terug."

Kwaliteit en maatwerk

“Onze vernieuwde toonzaal werd sinds kort uitgebreid met een totale oppervlakte van 1.000 m². We vernieuwen het aanbod geregeld zodat projectontwikkelaars steeds vinden waar ze op zoek naar zijn. Zo gaan we nog keukens zonder eiland en in een L-vorm plaatsen omdat je deze keukentypes ook vaak ziet in nieuwbouwprojecten,” vertelt Luc.

“We willen ons maatwerk steeds naar een hoger niveau tillen en meedenken met de klant!”

Contactgegevens

e-mail: Luc.Meeusen@coraco.be
tel: 0470 70 19 71