Stagiairs: Klaas, Jef en Sam

Coraco stelt haar werkvloer graag ten dienste van opkomend talent. In mei werd het team van Coraco versterkt met scholieren van het Damiaaninstituut in Aarschot en het Sint-Lambertusinstituut in Heist-op-den-Berg.

We vroegen enkele onder hen om hun ervaring bij Coraco toe te lichten waaronder Klaas en Sam. Zij kwamen Coraco versterken in functie van hun praktijkstage van het 5de en 6de secundair. Zowel montage-als machinewerk werd stevig onder de loep genomen door onze stagiairs.

Stagiairs aan het woord

“Ik heb gekozen voor een stage bij Coraco door de uitstraling van het bedrijf en op advies van school. Momenteel zit ik in het 6de secundair op het Damiaaninstituut in Aarschot waar ik houtbewerking volg. Iedere dag leer ik bij onder de begeleiding van Kenneth Couvreur, Ploegbaas bij Coraco en tevens mijn verantwoordelijke. Volgend jaar zal ik een specialisatiejaar volgen en daarna ben ik klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Werken bij Coraco? Dat zie ik zeker en vast zitten!” rondt Sam af.

Ook Klaas volgt houtbewerking op het Damiaaninstituut in Aarschot en liep stage bij Coraco. “De stage bij Coraco was zeer leerrijk door alle praktijkervaring. Het zelfstandig te werk gaan en de vriendelijke collega’s, maakten mijn stage compleet. De begeleiding van Bart Hillen, Verantwoordelijke Werkvoorbereiding en Productie, verliep zeer goed en heeft mij veel geholpen bij het gestructureerd te werk gaan.” aldus Klaas.

Geslaagde samenwerking

Een stage is altijd geslaagd als zowel de begeleiders als de scholieren achteraf met een goed gevoel naar huis gaan. Dit was ook nu weer het geval en namens Coraco willen wij al onze stagiairs bedanken voor het harde werk dat ze geleverd hebben.

Op zoek naar een stage of een functie bij Coraco?

Ben jij op zoek naar een praktijkstage en zit jij in de derde graad van het secundair onderwijs? Stuur dan een mail naar info@coraco.be en wie weet ben jij onze volgende stagiair!

Of ben jij op zoek naar een vaste functie binnen Coraco? Bekijk onze vacatures hier en misschien ben jij binnenkort onze collega!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes binnen Coraco via LinkedIn.